Membru și secretar general

Adrian are o experienta profesionala de 21 de ani, detinand din martie 2009, functia de Head of Legal al BNP PARIBAS Personal Finance, Sucursala Bucuresti, anterior fiind avocat senior asociat la TUCA ZBARCEA & ASOCIATII (din martie 2008 si pana in martie 2009), respectiv Head of Legal la PORSCHE LEASING ROMANIA IFN SA, PORSCHE BANK ROMANIA SA, PORSCHE BROKER DE ASIGURARE SRL, PORSCHE MOBILITY SRL (din iunie 2003 – pana in martie 2008).

Ramona lucreaza in sistemul financiar bancar de 20 de ani. A parcurs toate etapele profesionale, incepand intr-o sucursala a unei banci, pe pozitia de consilier juridic, acordand pe parcursul carierei sale consultanta in toate domeniile specifice activitatii bancare, iar astazi este Director senior al Departamentului Contencios din Raiffeisen Bank SA.

Vicepreşedinte

Din perspectiva pregătirii academice, Mihai a îmbinat în mod constructiv rolul de gate-keeper, respectiv atitudinea preventivă, specifică prevenirii și combaterii fraudelor financiar-bancare, date de pregătirea militară și practica profesională primară, cu un mindset orientat către soluții de business viabile rezultate din experiențele acumulate în mediul efervescent de banking, precum și din skill-urile acumulate în cadrul programului internațional de MBA pe care l-a absolvit.

Vicepreședinte

Cu o activitate de 20 de ani in industria financiar-bancara, specialist in domeniul juridic, Ciprian Chiorean este Director al Directiei Juridice, VISTA BANK (ROMANIA) S.A.

Vicepreședinte

Ştefania Murariu îşi desfăşoară activitatea în domeniul juridic de 20 de ani din care 15 ani în cadrul sistemului Ministerului Finanţelor Publice. După absolvirea Facultăţii de Drept a continuat pregătirea sa profesională specializându-se în drept civil şi comercial prin finalizarea unui curs postuniversitar, iar în anul 2017 a absolvit masterul în dreptul muncii în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, participând totodată la numeroase alte cursuri de specializare în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea.

Președinte

Cu o experienta de aproape 23 ani in sistemul bancar, dintre care, 15 ani in functii de conducere, Mirela Iovu s-a alaturat conducerii executive a CEC Bank in 2008, ca vicepresedinte al Comitetului de Directie, functie pe care o indeplineste si in prezent, avansand in aceasta pozitie din cea de director al Directiei Juridice si de Conformitate din cadrul Bancii.