Licențiată în drept la Universitatea București, mi-am început activitatea în banking în anul 2005, în cadrul Volksbank România. Timp de 10 ani am lucrat și evoluat în Volksbank de la poziția de consilier juridic și până la poziția de Director al Direcției Juridice & Guvernanță Corporativă. În anul 2016 m-am alăturat echipei UniCredit Bank în rolul de Director Juridic.

Secretar General

Am descoperit viata de jurist de banca in 2002 cand m-am angajat la BRD.  Am luat-o de la zero, ca junior si pot spune ca am crescut cu si in Banca,  am invatat, am gresit si am invatat din nou. Am fost acolo cand s-au nascut creditarea persoanelor fizice sau creditele sindicalizate, fiind mandra sa fiu parte din evolutia spectaculoasa a bancii in aceasta perioada  Pas cu pas mi-am cladit parcursul profesional in BRD, trecand prin diverse etape care m-au « echipat » cu expertiza si experienta de azi. Din 2020 sunt Director Executiv si sunt extrem de norocoasa sa fac parte dintr-o echipa de oameni extraordinari, creativi si dedicati, alaturi de care sunt gata sa primesc provocarile ce vor urma.

Preocuparea mea pentru stiinta dreptului bancar a inceput in anul 2000, cand pe parcursul a mai multor ani am aprofundat si impartasit cu studentii, in calitate de cadru universitar, pasiunea pentru tainele aceste materii. Ulterior, in anul 2003, constientizand necesitatea de a dobandi si componenta practica, absolut necesara in procesul de evolutie profesionala, am acceptat provocarea de a ma alatura echipei de legal a Bancii Transilvania, fiind o expertienta profesionala si umana relevanta, de care ma simt norocos si astazi.

Vicepreședinte

Ramona lucreaza in sistemul financiar bancar de 24 de ani. A parcurs toate etapele profesionale, incepand intr-o sucursala a unei banci, pe pozitia de consilier juridic, acordand pe parcursul carierei sale consultanta in toate domeniile specifice activitatii bancare, iar astazi este Director senior al Departamentului Contencios din Raiffeisen Bank SA.

Vicepreședinte

Cu o activitate de peste 25 de ani in industria financiar-bancara, specialist in domeniul juridic, Ciprian Chiorean este in prezent Chief Legal Officer la CEC Bank S.A. De la absolvirea Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti a continuat sa isi imbunatateasca permanent notiunile dobandite urmand cursurile postuniversitare iar in 2017 a absolvit cursul Harvard Manage Mentor organizat de Harvard Business School. Pe parcursul sau profesional a coordonat mai multe echipe de juristi in cadrul institutiilor in care a activat, printre cele mai importante numarandu-se Bancpost, Piraeus Bank si Bank of Cyprus.

Vicepreședinte

Ştefania Murariu îşi desfăşoară activitatea în domeniul juridic de 24 ani din care 19 ani în cadrul sistemului Ministerului Finanţelor. După absolvirea Facultăţii de Drept a continuat pregătirea sa profesională specializându-se în drept civil şi comercial prin finalizarea unui curs postuniversitar, iar în anul 2017 a absolvit masterul în dreptul muncii în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, participând totodată la numeroase alte cursuri de specializare în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea.

Președinte

Din perspectiva pregătirii academice, Mihai a îmbinat în mod constructiv rolul de gate-keeper, respectiv atitudinea preventivă, specifică prevenirii și combaterii fraudelor financiar-bancare, date de pregătirea militară și practica profesională primară, cu un mindset orientat către soluții de business viabile rezultate din experiențele acumulate în mediul efervescent de banking, precum și din skill-urile acumulate în cadrul programului internațional de MBA pe care l-a absolvit.