Licențiată în drept la Universitatea București, mi-am început activitatea în banking în anul 2005, în cadrul Volksbank România. Timp de 10 ani am lucrat și evoluat în Volksbank de la poziția de consilier juridic și până la poziția de Director al Direcției Juridice & Guvernanță Corporativă. În anul 2016 m-am alăturat echipei UniCredit Bank în rolul de Director Juridic.

Secretar General

Am descoperit viata de jurist de banca in 2002 cand m-am angajat la BRD.  Am luat-o de la zero, ca junior si pot spune ca am crescut cu si in Banca,  am invatat, am gresit si am invatat din nou. Am fost acolo cand s-au nascut creditarea persoanelor fizice sau creditele sindicalizate, fiind mandra sa fiu parte din evolutia spectaculoasa a bancii in aceasta perioada  Pas cu pas mi-am cladit parcursul profesional in BRD, trecand prin diverse etape care m-au « echipat » cu expertiza si experienta de azi. Din 2020 sunt Director Executiv si sunt extrem de norocoasa sa fac parte dintr-o echipa de oameni extraordinari, creativi si dedicati, alaturi de care sunt gata sa primesc provocarile ce vor urma.

Preocuparea mea pentru stiinta dreptului bancar a inceput in anul 2000, cand pe parcursul a mai multor ani am aprofundat si impartasit cu studentii, in calitate de cadru universitar, pasiunea pentru tainele aceste materii. Ulterior, in anul 2003, constientizand necesitatea de a dobandi si componenta practica, absolut necesara in procesul de evolutie profesionala, am acceptat provocarea de a ma alatura echipei de legal a Bancii Transilvania, fiind o expertienta profesionala si umana relevanta, de care ma simt norocos si astazi.