Vicepreşedinte

Din perspectiva pregătirii academice, Mihai a îmbinat în mod constructiv rolul de gate-keeper, respectiv atitudinea preventivă, specifică prevenirii și combaterii fraudelor financiar-bancare, date de pregătirea militară și practica profesională primară, cu un mindset orientat către soluții de business viabile rezultate din experiențele acumulate în mediul efervescent de banking, precum și din skill-urile acumulate în cadrul programului internațional de MBA pe care l-a absolvit.

Vicepreședinte

Cu o activitate de 20 de ani in industria financiar-bancara, specialist in domeniul juridic, Ciprian Chiorean este Director al Directiei Juridice, VISTA BANK (ROMANIA) S.A.

Vicepreședinte

Ştefania Murariu îşi desfăşoară activitatea în domeniul juridic de 20 de ani din care 15 ani în cadrul sistemului Ministerului Finanţelor Publice. După absolvirea Facultăţii de Drept a continuat pregătirea sa profesională specializându-se în drept civil şi comercial prin finalizarea unui curs postuniversitar, iar în anul 2017 a absolvit masterul în dreptul muncii în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, participând totodată la numeroase alte cursuri de specializare în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea.