Vicepreședinte

Ramona lucreaza in sistemul financiar bancar de 24 de ani. A parcurs toate etapele profesionale, incepand intr-o sucursala a unei banci, pe pozitia de consilier juridic, acordand pe parcursul carierei sale consultanta in toate domeniile specifice activitatii bancare, iar astazi este Director senior al Departamentului Contencios din Raiffeisen Bank SA.

Vicepreședinte

Cu o activitate de peste 25 de ani in industria financiar-bancara, specialist in domeniul juridic, Ciprian Chiorean este in prezent Chief Legal Officer la CEC Bank S.A. De la absolvirea Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti a continuat sa isi imbunatateasca permanent notiunile dobandite urmand cursurile postuniversitare iar in 2017 a absolvit cursul Harvard Manage Mentor organizat de Harvard Business School. Pe parcursul sau profesional a coordonat mai multe echipe de juristi in cadrul institutiilor in care a activat, printre cele mai importante numarandu-se Bancpost, Piraeus Bank si Bank of Cyprus.

Vicepreședinte

Ştefania Murariu îşi desfăşoară activitatea în domeniul juridic de 24 ani din care 19 ani în cadrul sistemului Ministerului Finanţelor. După absolvirea Facultăţii de Drept a continuat pregătirea sa profesională specializându-se în drept civil şi comercial prin finalizarea unui curs postuniversitar, iar în anul 2017 a absolvit masterul în dreptul muncii în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, participând totodată la numeroase alte cursuri de specializare în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea.